office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo


Siesta roletne by Karim Rašid


Siesta roletne by Karim Rašid


Svetski poznati, višestruko nagrađivani dizajner Karim Rašid kreirao je ekskluzivno za kompaniju Velux Group kolekciju od osam dezena roletni, inspirisnu proticanjem energije, pokretom i prirodom.

Kada je pre dve godine predstavljena na Sajmu građevinarstva u Beogradu, kolekcija roletni je izazvala veliko interesovanje posetilaca.


Siesta roletne Karima Rašida inspirisane su digitalnom tehnologijom i cvetnim dezenima, kombinacijom motiva koji kolekciji istovremeno daju moderan i poetski izraz.

Sastoji se od četiri jedinstvena dizajna, od kojih je svaki izrađen u dve boje.

Dizajner se opredelio za žive tonove poput vibrantne roze i vrišteće žute, ali i mirnije dezene u crno-beloj kombinaciji, tako da se dezeni savršeno uklapaju u moderne enterijere pružajući osećaj da je apstraktna digitalna priroda deo svakog doma.

Unutrašnjost bočnih vođica obojena je u crno kako bi se obezbedila potpuna blokada svetlosti, a dekorativni metalik detalji doprinose živoj teksturi sva četiri motiva.

Siesta roletne Karima Rašida slika6

„ Gledajte na roletnu ne samo kao nešto korisno i potrebno, već i kao mali komad dekorativne umetnosti“, izjavio je Karim Rašid povodom predstavljanja ove kolekcije, koja je osvojila brojne prestižne nagrade za dizajn novih proizvoda.


Prodavnica Karim Rašida u Beogradu

Kare salon:
Studio 3 Kompresor
Dečanska 12
11 000 Beograd
Tel: +381 11 20 30 788
Fax:+381 11 29 28 809
Email: customer@kare-beograd.rs
www.kare-beograd.rs

Radno vreme
ponedeljak - petak 10.00 - 20.00 h
subota 10.00 - 17.00 h 


Izvor: zimbio.com


19-12-2013

Komentari:

    Ostavite komentar