office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo

Pravila korišćenja

Pravila korišćenja veb portala mojnamestaj.rs

Pravila korišćenja veb portala mojnamestaj.rs se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale , baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj Internet prezentaciji i važe za sve posetioce sajta.

Samim pristupom veb portalu mojnamestaj.rs ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dela veb portala mojnamestaj.rs, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

Vlasnička i autorska prava

Veb portal mojnamestaj.rs je u vlasništvu kompanije INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O. Samim tim kompanija INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O  polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale , baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na portalu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava , smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Žigovi

Ime, logo i naziv domena mojnamestaj.rs su zaštićene robne marke  - žigovi kompanije INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O  , i ne mogu se reprodukvati ili koristiti bez pismene saglasnosti INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O. Svako neovlašćeno korišćenje ovih znakova bez saglasnosti nosioca prava predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i gradjansko pravnoj zaštiti.

Linkovi na druge web stranice

Veb portal mojnamestaj.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. Kompanija INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O  ne snosi odgovornost za sadržinu web stranica izvan svog portala.

Ograničenje odgovornosti

Veb portal mojnamestaj.rs se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala mojnamestaj.rs posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i kompanija INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na portalu mojnamestaj.rs.

Korisnici

Od korisnika zahtevamo i očekujemo da sve svoje aktivnosti vezane za korišćenje ove internet strane budu u skladu sa zakonima i propisima Republike Srbije. Korišćenjem internet strane mojnamestaj.rs od strane korisnika, smatra se da je korisnik saglasan da sva komunikacija i interakcija mora biti u skladu sa ovim Pravilima korišćenja. Korisnici ne smeju putem ove internet strane objavljivati, prenositi ili činiti dostupnim na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se krše prava drugih, na primer, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme.
Korisnik ne sme bez prethodnog pismenog odobrenja INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O  objavljivati, prenositi ili činiti dostupnim na bilo koji način sadržaj oglasa, reklame ili ponude bilo čijih proizvoda i usluga, kao ni versku, političku i nekomercijalnu promociju, a posebno ne sme pozivati druge korisnike internet strane mojnamestaj.rs da postanu korisnici druge usluge koja je direktna ili indirektna konkurencija INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O.

Zaštita privatnosti

Kompanija INSOMNIA TECHNOLOGIES D.O.O  poštuje privatnost svih posetilaca portala mojnamestaj.rs i i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima.

Kontakt

office@mojnamestaj.rs