office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo

3D Uređenje enterijera

3D vizualizavcija


3D vizualizacija


Ukoliko nemate moć vizualizacije kako će objekat, enterijer, eksterijer ili komad nameštaja izgledati u izvedenom stanju - tu smo da vam pomognemo.
3D vizualizacija predstavlja izradu 3D modela enterijera ili eksterijera vaše ideje u što realijem prikazu,kako biste mogli da bolje sagledate dimenzije elemenata , simulirajući prirodne materijale i osvetljenje. 3D model cine izrada modela namestaja kao I izgled nameštaja u datom prostoru vašeg enterijera.
Objekat se prikazuje sa nekoliko slika iz različitih uglova radi kompletnog sagledavanja.
Na Vama je samo da nam predstavite Vaše ideje (u formi skica, slika ili objašnjenja), a naš tim ce da uradi 3D vizuelizaciju tačno onako kako ste zamislili i virtuelno Vam predstaviti u okruženju gde će se naručena  3D vizelizacija nalaziti.

Cena izrade 3d modela I enterijera zavise od stepena složenosti prostora.

Vaše je samo da zamislite, mi smo tu da svaku Vašu ideju prikažemo kako će da izgleda u izvedenom stanju!

Uređenje enterijera


Ukoliko želite da promenite vaš postojeći životni prostor ili da kompletno uredite enterijer novog stana, kuće ili poslovnog prostora naš tim arhitekata je tu da odgovori na sve vaše zahteve. 
Pod projektovanjem enterijera se podrazumeva osmišljavanje unutrašnjih prostora korišćenjem nameštaja, boja,materijala ,izvora svetlosti pri tom poštujući osnovne činioce dizajna: proporcije, kompoziciju, ritam itd.
Nas cilj je da pronađemo balans između funkcije, forme i konstrukcije, a ne iydamo naš I vaš ukus i aktulne trendove. Kroz projekat enterijera težimo da formiramo ambijent koji pruža zadovoljstvo boravka u njemu. 

Za više informacija nas kontaktirajte putem emaila na office@mojnamestaj.rs 
ili putem call centra na broj +381 62 81 77 623