office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo


Dnevne sobe na otvorenom


Dnevne sobe na otvorenom


Stalno se vraćamo na priču o vrtovima, ali zato što uvek ima mnogo toga da se kaže. Uvek se pojavljuju nove ideje i lepi prilozi. Bilo je dosta predloga o uređenju bašte, međutim, šta kažete za savršene letnjikovce.

Negde u dnu vrta, tamo gde je trava zarasla, i gde imate dovoljno mesta. Radi se o praktičnom dodatku nadstrešnice, koja će vam poslužiti da sedite u bašti i kada je loše vreme i rominja sitna kišica.Vrt će vam biti na ovaj način u upotrebi sve do kraja leta, pa i duže.


LAGANA NADSTREŠNICA OD PROFILA
Ukoliko ste raspoloženi za transparentne i lagane kombinacije, onda je rešenje od kutijastih čeličnih profila upravo za vas. Možete se razlikovati od kupovnih varijanti ovog tipa, tako što ćete imati malo raskošnije detalje i izraženije dekorativne elemente. U sredini postavite drveni sto za ručavanje sa stolicama u toploj crvenkastoj nijansi. Lepo će se uklopiti sa manjim kockastim pločama bež boje u podu.


OD ZIDANOG MATERIJALA
Ovaj primer je odličan za malo veće bašte, kada imate dovoljno prostora da zidate dva čeona zida.
Veoma dekorativna i interesantna nadstrešnica ulepšaće vaš vrt. Metalne talasaste nosače možete izvesti u beloj ili crnoj boji. Sve pokrijte plastificiranim ili bakarnim limom, u blagom nagibu radi odvodnjavanja. Ispod čeličnih greda postavite izražene baldahine u vanila ili beloj boji, delovaće predivno. 


19-02-2014

Komentari:

    Ostavite komentar