# # # #
logo


15 Okruglih tepiha o kojima treba razmisliti pri uređeju doma


15 Okruglih tepiha o kojima treba razmisliti pri uređeju domaZa neke je izazov učiniti svoj dom lepim. Može se desiti da potrošite ogromnu količinu energije i vremena samo u uređivanju doma. Kako bi ga uredili koristite prekrivače, zavese, slike, skulpture, ukrasne jastučiće i mnoge druge dekorativne stvari.

Tepisi su ti koji se posebno koriste u u skoro svakom domu. Oni ne služe samo za estetiku doma nego i kao topla podna obloga za hladne podove od keramičkih pločica i mermera.

Tepisi dodaju lepotu prostoru u domu. Dolaze u različim bojama i oblicima u zavisnosti od dizajna. Vaš dom može biti moderan ili savremen, tradicionalni ili eklektički ili bilo koji drugi, za svaki stil ćete pronaći adekvatan tepih.

Moderni okrugli tepisi se danas dosta često koriste u dizjnu doma. Mnogi od njih imaju neutralne i tople tonove. Takođe, koriste geometrijske oblike i krive.

Većina njih izgleda veoma kreativno i umetnički sa minimalističkog pogleda na svet.

Pogledajte neke kombinacije koje smo pronašli za vas:

Custom DesignKinetic and Network Round RugsMickey Modern Round RugModern Rug GreenTricolour SpiralMondarian 24 CircleMohawk Home Ink Swirl CocoaRound Area RugsParcello Cosmos RugsPinwheel Round RugHandmade Rodeo Drive Round RugsRound RugModern Round Rug BrownOnitiva RugPermafrost Rugs

04-11-2013

Ostavite komentar