office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo


Vila Rosina - Kipar


Vila Rosina - Kipar


Vila Rosina - Kipar


Najveću slavu u poslednje vreme vili Rosini doneo je njen najmlađi gost, princ Džordž, koji je u njoj proveo svoje prvo letovanje u inostranstvu

Vila Rosina na ekskluzivnom privatnom ostrvu u Karipskom arhipelagu ugostila je mnoge slavne ličnosti, a možda najmlađi - i najslađi - bio je mali britanski prestolonaslednik princ Džordž.


Na ostrvu Mistik odsedali su slavni Dejvid Bouvi, veliki ser Mik Džeger, Bil Gejts, Kejt Mos, Brajan Feri, ali i Pipa Midlton.


Međutim, možda je najveću slavu u poslednje vreme vili Rosini doneo njen najmlađi gost, princ Džordž koji je u njoj proveo svoje prvo letovanje u inostranstvu.


Vila osim udobnih, luksuznih i prostranih soba, u svom sklopu ima bazen, sa ogromnim dvorištem i foteljama za uživanje na suncu.


Voda, priroda, zelenilo i neverovatan komfor čine ovu vilu zaista jedinstvenom, i omiljenim mestom za letovanje džet-seta.Prostranim dnevnim boravkom i spavaćom sobom dominiraju bela i krem boja, veliki prozori i visoki plafoni.Pored pomenutog porodičnog putovanja, strani mediji najavljuju i prvo "službeno" veliko putovanje princa Džordža, jer se mladi par Vilijam i Kejt spremaju na turneju po Australiji koja će trajati od 7. do 25. aprila i uoči koje je porodica poklonila novi portret.Međutim, princ Džordž se već ranije "odvažio" na veliki put, i to upravo doKariba. Britanski prestolonaslednik je tada imao samo šest meseci, a povod za provod bio je 59. rođendan bake Kerol Midlton. Kejtina mama odlučila je da svoj rođendan sredinom februara 2014. godine provede sa svojim najmilijima.Izvor: stil.kurir-info.rs

29-04-2014

Komentari:

    Ostavite komentar