office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo


Čudni kreveti na sprat


Čudni kreveti na sprat


Kreveti na sprat predstavljaju veoma praktičan način za uštedu prostora u dečjoj sobi. Pored toga što su veoma funkcionalni, deca ih prosto obožavaju, jer čine prostor intimnijim nudeći mnoštvo mogućnosti za igru.

Maštoviti Yin Yang krevet na sprat kreirao je italijanski dizajner Alessio Pappa. Ovaj krevet zanimljivog dizajna ima svoje prednosti, pre svega, u estetskom smislu, dok su funkcionalnost i udobnost pomalo diskutabilni.

Sigurno smo svi videli sofe na rasklapanje koje se mogu transformisati u bračni krevet ili fotelje koje na isti način postaju ležaj, ali da li ste ikada videli kauč koji se pretvara u krevet na sprat?

Predstavljamo vam funkcionalni „Doc“, kauč-krevet na sprat koji štedi prostor. Poklopac se može skinuti radi lakšeg čišćenja, a tu su i integrisane merdevine.

U saradnji sa dizajnerskim timom arhitekata iz Atlante, Tom i Leah Crowley realizovali su  ideju da prostor za igru na ulicama Indijanopolisa “prenesu” unutar dečje sobe.

Posle dve godine mlađi članovi porodice Crowly dobili su sobu sa krevetima na sprat, centralni prostor za igru i druženje sa drugarima, koji često ovde ostaju da prenoće.

Krevet na sprat pod nazivom „Wave 2“, neobičnog oblika i jedinstvenog dizajna, pravo je arhitektonsko umetničko delo. Samo penjanje na  krevet predstavlja pravi izazov za klince.

Ovaj krevet futurističkog dizajna, sa „boksevima“, pruža klincima privatnost, a tome doprinose i zasebne lampe za čitanje, tako da nema svađe oko toga ko će isključiti svetlo kada dođe vreme za spavanje.

Krevet deluje sveže zbog jednostavne belo-zelene kombinacije boja i lako se može prilagoditi deci starijeg uzrasta.

Vaša deca će prosto obožavati ovaj krevet na sprat u obliku tropske kolibe. Kada „naiđu talasi“, u njoj će pronaći sklonište popevši se uz merdevine, a kada budu poželela da izađu, jednostavno će se spustiti niz tobogan.

„Tropska koliba“ izrađena je od pravog bambusa, krov joj je od trske, a sadrži i imitaciju palminog lišća kako bi se što uverljivije dočarala atmosfera na tropskom ostrvu. Međutim, loša vest je da ova „koliba“ košta 16.000 funti.

Krevet na sprat, koji je kreirao dizajner Marc Newson za italijansku kompaniju Magis, sastoji se iz četiri oblikovana polietilenska komada, glatkih površina, jednostavnih za održavanje.

Krevet podseća na plastične igračke uz koje smo odrastali, a bojom i materijalom svodi na ljudsku meru sve naše liliputanske fantazije, pružajući nam udobno skrovište za odmor. Ovo nije krevet, već igračka. Zapravo, i jedno i drugo.

Malo kreativnosti, čiste harmonične linije, odsustvo nereda, malo ili, ponekad i obilje, svetlosti – dovoljni su da se stvori magija. Okrugli krevet, boje, dramatično svetlo i mehurići kao da pričaju bajku o detetu koje ovde živi. Zapravo, o dva deteta.


A našu čudnu ponudu pogledajte ovde


Izvor:  oddee.com


08-12-2014

Komentari:

  1. tijana Odgovori

    Dali se ovi cudni kreveti na sprat prodaju

  2. Senka Pavlovic Odgovori

    Postovani,koliko kosta krevet kao sofa a rasklapa se kao krevet na sprat?kako moze da se naruci?hvala

Ostavite komentar