office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo


Igralište milionera: 250 miliona funti vredan penthaus u Monaku


Igralište milionera: 250 miliona funti vredan penthaus u Monaku


Dok najveći deo Evrope i dalje pokušava da se iskobelja iz ekonomske krize, za ekstremno bogate stanovnike ovog kontinenta žurka kao da nikada ne prestaje. Jedan srećni multimilioner uskoro će dobiti priliku da uživa u luksuznom penthausu na pet spratova koji sadrži ogroman bazen i tobogan. Lokacija? Komšiluk Novaka Đokovića, tačnije krov jednog oblakodera u Monaku.

Luksuzni apartman na vrhu zgrade budućeg vlasnika će koštati neverovatnih 256 miliona funti. Bogataš će imati odličan pogled sa krova kule "Tour Odeon" visoke 170 metara koja će, kada se završi, biti druga po visini građevina obale Mediterana.U sklopu zgrade nalaze se bolnica, nekoliko bazena i restoran, a svaki stanovnik na raspolaganju ima vratara i privatnog šofera.

Pogledajte virtualni obilazak objekta :
Iako svih 70 stanova dostiže astronomske cifre, pomenuti penthaus će biti najglamurozniji od njih. Sa ogromnim toboganom koji se prostire od balkona do okruglog bazena, izgledaće kao igralište za okorele bogataše.Recesija nije omela izgradnju "Tour Odeona", ali zato prodaja nekretnina ne ide baš najbolje. Kako prenosi "Dejli mejl", prodato je samo 18 stanova.

 

- Ovi dupleksi i apartmani namenjeni su onima koji tragaju za najboljim nekretninama na svetskom tržištu - rekao je Džejms Prajs, koji rukovodi prodajom.

 I dok se stanovnici Monaka ponose velelepnom građevinom, sa druge strane granice sa Francuskom ne vlada toliko oduševljenje. Stanovnici gradića Besole se žale da im je kula uništila pogled.
15-11-2013

Komentari:

    Ostavite komentar