# # # #
logo


Predstavljamo - STO I STOLICE


Predstavljamo - STO I STOLICE


Predstavljamo vam salon nameštaja STO I STOLICE.

Posetite njihovu internet prodavnicu www.stoistolice.rs

O salonu nameštaja STO I STOLICE :

STO I STOLICE – zvuči tako poznato, zar ne! Ali, dok se svi hvale višegodišnjom tradicijom mi ponosno najavljujemo početak rada. Ipak, to nikako ne znači da nemamo iskustvo u ovom poslu, ali svakako izražava našu nepokolebljivu želju da stvaramo tradiciju. I, znamo da ćemo uspeti, jer imamo jasnu viziju, dobro iskustvo u proizvodnji nameštaja i opremanju stanova, kuća i poslovnih prostora.

 

STO I STOLICE je proizvodno - komercijalna organizacija, kojoj je poslovna filozofija da kupcu obezbedi vrhunsku uslugu, najbolji asortiman, najpovoljnije cene i visoki kvalitet proizvoda. OPREMITE DOM PO MERI! Dakle, POMERITE dosadašnje standarde i navike, jer kod nas uistinu možete da pronađete sve PO MERI Vašeg doma, ali i Vašeg novčanika. I, sve to vrhunski dizajnirano i moderno.

 

Našu firmu smo jednostavno nazvali STO I STOLICE, jer asocira na početak opremanja doma, na prve zajedničke trenutke porodičnog okupljanja (još bolje je i u društvu prijatelja), na prvi mirisni ručak... Počevši od tog esencijalnog opremanja svakog doma, čarolija može da počne - kuhinjski elementi, udobne sofe, spavaće sobe, dušeci, klub stolovi, fotelje, ležajevi, vitrine, TV stočići... Korak po korak, po Vašoj želji, a uz pomoć naših iskusnih arhitekata. Zajedno s Vama kreiraćemo i stvarati najpoželjniji ugođaj u Vašem domu.

 

I, još, spremni smo da vrhunski opremamo poslovne prostore, hotele, kancelarije...

 

Zato, očekujemo Vas u našem salonu na Pančevačkom putu 221a da se uverite u kvalitet nameštaja koji nudimo, bilo da je reč o uvoznom asortimanu ili rađenom u našoj proizvodnji. Očekujemo i Vaše savete kako da naša usluga bude još bolja. Jer, sve nas spaja zajednički cilj - MAGIJA STVARANJA SAVRŠENOG AMBIJENTA, stambenog ili poslovnog, u kome ćete se Vi osećati dobro, udobno i srećno, a mi PONOSNO, jer ćemo postati nezaobilazno mesto za kreiranje komfora i stila.

 

STO I STOLICE 
Uvek s Vama!22-04-2015

Ostavite komentar