office@mojnamestaj.rs Nije u funkciji 11h - 19h
Poštovani korisnici, porodžbine nece biti obradjivane zbog zatvaranja portala
# # # #
logo
Super cena Pilates stolica Balansa Super cenaSuper cenaSuper cenaSuper cenaSuper cenaSuper cena
9,700.00 RSD
10,800.00 RSD

Opcije:

Broj artikla: 00829
Pozovite: Nije u funkciji
Dostupno: Rasprodato
Kratki opis:

Stolica je veoma stabilna pa je mogu koristiti svi, bez obzira na godine. 

Lopta se može samostalno koristiti za vežbanje a navlaka je od prirodnih materijala, može se prati u veš mašini i možete je dobiti u raznim veselim bojama.
U paketu dobijate metalno postolje sa vec montiranim tockicima, pilates loptu u originalnom pakovanju koju je potrebno napumpati i navlaku za loptu u boji koju odaberete.

Lopta: PVC, anti-pucanje sistem, max težina 200kg, lopta prečnika 55 cm odgovara osobama visine do 190cm. Ukoliko se lopta probuši, vazduh se polako oslobađa.

Postolje: Metal, zaštićen elektrostatskim putem prahom za plastifikaciju. Visina postolja: 26cm, postolje predviđeno za loptu prečnika 55cm i 65 cm.

Navlaka: Pliš, održavanje u veš mašini na 30 stepeni.

Visina stolice: 50 - 60cm, podešava se tako što se lopta naduva do odgovarajuće visine. Težina: 5kg. Visina postolja: 26cm

Sastoji se iz pilates lopte sa navlakom i metalnog postolja sa 5 pokretnih točkića. Balansa je odlična kako za smanjenje bolova u ledjima, tako i za sprečavanje pojave bolova a naročito za bolje držanje tela. Pored toga što jača mišiće poboljšava držanje i koordinaciju, reguliše probavu i smanjuje migrene i čini da sedenje bude relaksirajuće. Generalno pozitivno deluje na čitav organizam, pozitivno utiče na raspoloženje pa samim tim utiče na oslobađanje od stresa. Lopta se ugiba pod telom što mozak registruje kao igru, čime se poboljšava produktivnost u radu. Kako Balansa nema naslon za leđa, sedeći nesvesno održavamo ravnotežu, balansiramo i tako aktiviramo, inače pasivne leđne i stomačne mišiće. Opterećenje butina i listova nije veliko ali je dovoljno da vremenom i redovnom upotrebom učvrsti mišiće nogu. Organizam u stanju hroničnog stresa akumulira masne naslage, a to dovodi do stvaranja celulita. Sedenje na Balansi poboljšava cirkulaciju u čitavom telu i samim tim sprečava pojavu celulita. Dugotrajno sedenje, pa i stajanje, otežavaju protok krvi, a mikrocikulacija je naročito ugrožena u celulitu podložnim zonama. Sedenjem na Balansi ne zaustavlja se cirkulacija a samim tim ne može doći do opuštanja mišića u sedalnom delu i nakupljanja masti ispod površine kože.*Proizvod Pilates stolica Balansa možete poručiti i pozivanjem call centra svakog radnog dana 11h - 19h. Broj call centra Nije u funkciji

Informacije o načinu dostave

D Express

Dostava robe težine od 2 - 5 kg po ceni od 300 RSD
Cena dostave za Pilates stolica Balansa iznosi 300.00 RSD