# # # #
logo
Super cena Lazy Bag - žuta Super cenaSuper cenaSuper cena
3,690.00 RSD
4,250.00 RSD

Opcije:

Nedostupno za slanje do. 15.10.2021.

Broj artikla: 001098
Pozovite: 064 400 90 00
Kratki opis:

-Punjenje: granulat stiropora najfinijeg kvaliteta.

-Materijal: Šoteks
-Antibakterijsko punjenje
-Oblikuje se prema položaju Vašem telu 
-Preporučuje se svima, a naročito osobama sa bolovima u kičmi i vratu 
-Pufnasta i lagana 
-Lazy Bag se izrađuje od nepromočivih materijala koji se lako održavaju 

- Lazy Bag fotelje su do 2/3 ispunjene granulatom stiropora najfinijeg kvaliteta firme Austrotherm iz Austrije. Granulat stiropora smatra se najsavremenijim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim materijalom. 
On dozvoljava Lazy Bag fotelji da se idealno oblikuje prema Vašem telu, prateći Vaše pokrete. 

- Lazy Bag se pravi od vodootpornog materijal koji je lak za održavanje, tako da se prašina skida suvom krpom, a upornije fleke moguće je otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine. Nije preporučljivo koristiti nagrizajuća hemijska sredstva, niti četke, žice, jer mogu uzrokovati oštećenje. Oštri predmeti i direktni izvori toplotne energije takođe mogu dovesti do oštećenja Lazy Baga. Kao što je Lazy Bag prijatan prema Vašem telu, budite i vi prijatni prema njemu! Svako naglo bacanje i skakanje na Lazy Bag fotelju uzrokuje pritisak u njenu unutrašnjost i može doći do pucanja materijala. 

- U njoj možete vrlo udobno da lenčarite, s obzirom da je punjena granulatom stiropora koji se oblikuje prema položaju Vašeg tela i zbog toga se preporučuje osobama sa bolovima u kičmi i vratu. Bez obzira na veličinu, njena masa je mala pa je tako pufnastu može i dete premeštati. Idealna je za čitanje knjiga, gledanje TV-a ili igranje video igrica.

*Proizvod Lazy Bag - žuta možete poručiti i pozivanjem call centra svakog radnog dana 11h - 19h. Broj call centra 064 400 90 00

Informacije o načinu dostave

AKS kurirska služba

Dostava robe po ceni od 440 RSD


Cena dostave za Lazy Bag - žuta iznosi 440.00 RSD