INOKER
INOKER
Specijalne Ponude


Trpezarijska garnitura

Trpezarijska garnitura-Beo Jasen-p21763_3f160_thumb.jpgTrpezarijska garnitura-Beo Jasen-p21763_fa1db_thumb.jpg
Cena po upitu
Beo Jasen

U NAŠOJ PONUDI POSEDUJEMO VELIKI IZBOR GARNITURA KOJE SE MOGU KOMBINOVATI SA NEKIMA OD NAŠIH STOLICA IZ PONUDE

CENA GARNITURE:

CENA STOLA + CENA ŽELJENIH STOLICA (aktuelne cene stolica i stolova možete pogledati u nijhovim kategorijama)*Interesuje Vas proizvod Trpezarijska garnitura, iskoristite Pošalji upit karticu, saznajte cenu, da li proizvoda trenutno ima na stanju ili u kom prodajnom salonu Beo Jasen se nalazi.

Beo Jasen

E-mail: office@beojasen.rs


Telefon: 011/36-93-124

Radnja je osnovana 01.09.1999.god. kao mala porodična firma.


U ponudi su trpezarijski i kuhinjski nameštaj, kao i nameštaj za dnevne, spavaće i dečije sobe. Vršimo besplatnu isporuku kupljenog nameštaja na kućnu adresu sa kompletnim servisom: prevoz, unošenje i montiranje.


Nameštaj koji je u ponudi se prodaje po standardnim dimenzijama ali tako|e kupcima izlazimo u susret po pitanju dimenzija i oblika nameštaja. Nudimo Vam široku lepezu štofova i eko koža u raznim bojama i dezenima.


Naš moto je kupite nameštaj koji će vas zadovoljiti po formi, funkciji, estetici i trajnosti.


Vidi više

Popunite tražena polja

*Upit forma vam omogućava direktan kontakt e-mail formom sa prodajnim salonom. Uzdamo se u ažurnost salona i nadamo se da će vam uputiti odgovor.
Vaš upit će biti prosleđen na e-mail adresu: office@beojasen.rs.
Navedene cene proizvoda su informativne. Ekipa sajta MojNamestaj.rs se trudi da sve cene na sajtu budu aktuelne, ali se one mogu razlikovati od cena kod prodavaca. Tačne cene svih proizvoda možete dobiti tek ako kontaktirate prodavca.

Slični proizvodi koji vas mogu interesovati