office@mojnamestaj.rs +381 62 81 77 623 11h - 19h
Pratite nas: # # #
logo


Tarkett TANGO Jasen beli

Moj Nameštaj - podovi i obloge,parket

Prodajni salon: Galerija podova
Kratki opis:

Cena po m2


Površina parketa iz kolekcije Tango izrađena je od jednog komada drveta koje u potpunosti prikazuje punu osobenost izabrane drvne vrste.

Kolekciju Tango karakterišu 1-lamelne parketne daske (izgled brodskog poda) u dimenzijama: 2.215 x 164 x 14 mm. Bogata tekstura i koloristika drveta, uz manje ili više oborene ivice na parketnim daskama, izraziće poseban stil na jedan potpuno nov i inspirativan način. Parket iz kolekcije Tango dostupan je u drvnim vrstama: hrast, jasen, merbau, afrički mahagoni i jatoba. 

KolekcijaTarkett TANGO
Dimenzija daske (m)2,215 x 0,164
Pakovanje (m2)2,18
LakProteco natura - mat lak
Izgled drvetacela daska
Vrsta parketadomaća vrsta
Vrsta drvetajasen
Bojabela
Klasa1. klasa
Sirovinski sastavdrvo
Debljina (mm)14,00
Primenastambena
Garancija30 godina
ProizvodjačTarkett, Srbija
Rok isporuke7 dana


*Interesuje Vas proizvod Tarkett TANGO Jasen beli, iskoristite Pošalji upit karticu, saznajte cenu, da li proizvoda trenutno ima na stanju ili u kom prodajnom salonu Galerija podova se nalazi.

Galerija podova

E-mail: office@galerijapodova.com


Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefonskog servisa, sa fiksnog ili mobilnog telefona, potpuno besplatno na broj 0800 345 345 (radnim danima od 08-16h).

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Prateći savremene svetske trendove u opremanju enterijera Galerija Podova nudi parket, laminat, vinil, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svetskih proizvođača. Dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u snabdevanju tržišta podnim oblogama Galerija Podova garantuje maksimalan kvalitet proizvoda i vrhunsku uslugu. Jakom distributivnom mrežom, koju čini 38 prodavnica u 30 gradova u Srbiji i Crnoj Gori obezbeđuje dostupnost proizvoda iz široke ponude u najkraćem roku.

Vidi više

Popunite tražena polja


*Popunjavanje ove forme omogućava direktan kontakt sa prodajnim salonom. Uzdamo se u ažurnost salona i nadamo se da će vam uputiti odgovor.
Vaš upit će biti prosleđen na e-mail adresu: office@galerijapodova.com.
Navedene cene proizvoda su informativne. Ekipa sajta MojNamestaj.rs se trudi da sve cene na sajtu budu aktuelne, ali se one mogu razlikovati od cena kod prodavaca. Tačne cene svih proizvoda možete dobiti tek ako kontaktirate prodavca.

Slični proizvodi koji vas mogu interesovati

Parket Dekor Narvik
Tara Parket

Parket Dekor Narvik

Cena po upitu

Cena po upitu
Tarkett SALSA Msasa
Galerija podova

Tarkett SALSA Msasa

Cena po m2

6,199.00 RSD