INOKER
INOKER
Specijalne Ponude


POLUFOTELJA MORENA

POLUFOTELJA MORENA-Vitorog-p12016_f4daa_thumb.jpgPOLUFOTELJA MORENA-Vitorog-p12016_ea47e_thumb.jpg

11,176.00 RSD9,499.00 RSD
Vitorog
DIMENZIJE: 860x560x470cm

*Interesuje Vas proizvod POLUFOTELJA MORENA, iskoristite Pošalji upit karticu, saznajte cenu, da li proizvoda trenutno ima na stanju ili u kom prodajnom salonu Vitorog se nalazi.

Vitorog

E-mail: office@vitorogpromet.rs
Dugogodišnje iskustvo, istančan ukus i pažljiv odabir materijala brzo je izdvojilo Vitorog promet doo na tržištu kao jedinstvenu kompaniju čija ponuda prati visok kvalitet uz povoljnu cenu. Već 20 godina Vitorog promet doo osluškuje i prati potrebe svojih korisnika, trudeći se da im izađe u susret u svim zahtevima i željama. Veliki trud i upornost da se vernost korisnik nagradi dovela je do razvoja kompanije koja sada broji 4 izložbena salona na preko 17.500m2, i to u Beogradu  (6000m2), Novom Sadu (7500m2), Subotici (3000m2) i Sremskoj Mitrovici (1000m2) sa preko 3500 odabranih artikala. Profesionalizam, nenametljivost, kvalitet proizvoda i usluga, sopstvena proizvodnja, sigurni inostrani partneri i najpovoljnije cene pozicionirali su Vitorog među najuspešnije i najproduktivnije domaće kompanije. Vitorog promet doo je kompanija sa administrativnim sedištem u Novom Sadu i proizvodnjom lociranom u Bukovcu.

Vidi više

Popunite tražena polja

*Upit forma vam omogućava direktan kontakt e-mail formom sa prodajnim salonom. Uzdamo se u ažurnost salona i nadamo se da će vam uputiti odgovor.
Vaš upit će biti prosleđen na e-mail adresu: office@vitorogpromet.rs.
Navedene cene proizvoda su informativne. Ekipa sajta MojNamestaj.rs se trudi da sve cene na sajtu budu aktuelne, ali se one mogu razlikovati od cena kod prodavaca. Tačne cene svih proizvoda možete dobiti tek ako kontaktirate prodavca.

Slični proizvodi koji vas mogu interesovati

Stolica DIVINA 630

Novolux
Cena po upitu
Cena po upitu

Stolica Novara

Gaj nameštaj
Cena po upitu
Cena po upitu